Jyyyl jyyyl strååålande jyyyl

Jahap, då var de julafton snart då.. känns bra faktiskt, riktigit bra! Idag har jag inhandlat mammas present, en gran och gjort ett pepparkakshus!
Sen har jag även gått här hemma och sjungt hela dagen.. min familj är inga som har nå julkänslor, men jag den minsta i familj har så de räcker för alla!
Jag är på strååålande humör faktiskt, och efter mitt handlande idag och pepparkakshus bygge (som blev förjävligt) måste jag säga att jag älskar när allt ser hemmagjort ut! jag har många kompisar osm är otroligt kreatia som alltid får allting att se perfekt ut! SÅ de alltid ser ut som att ett proffs har gjort de (dvs de ser KÖPT ut) Men mina grejer ser alltid så fula ut jämfört med deras, och jag har alltid blivit lite besviken då.. haha Men idag kom jag ju på de.. det är ju bättre när de är lite fulare för då ser man ju att det är hemmagjort och det är ju öndå lite charmigt? Tycker i alla fall jag! Jag gillar hemma gjorda grejer! lite små fula sådär..

Eller? Säger jag sådär bara för att de ska kännas bättre? haha bara för att jag egentligen är sjukt avensjuk på att alla som är otroligt kreativa? Jag tror de! Haha JAG VILL OCKSÅ KUNNA!!! Mina grejer jag gör om jag ritar eller ja som idag, slagit in paket, klätt granen och gjort pepparkakshus.. det ser ut som en 3 åring som gjort de!! haha

När mitt pepparkakshus var klart pratade jag lite med min syrra så frågade jag

Jag: Vad tycker du? Snyggt hus va?
Syrran: jo jo jätte fint verkligen!
Jag: *stolt* Eller hur! fan, jag känner mig ganska stolt asså
Syrran: Ja, du kanske ska ställa upp på sånna där tävlingar?..........Frö 3 åringar då altså!
Jag: haha.. jaha aa joo nää men aa kanske! men hemmgjort är charmigt!!!!

Good juuuul!
Kram J

Energin är helt sluuuuut

Då var dagen slut.. Jobbet gick riktigt bra och det var kul.. Det gick tillochmed riktigt fort! märkligt nog brukar aldrig göra de när man slutar klockan 5.. men jag fick vara med mina bebisar dom sista timmarna så det var riktigt mysigt :)
Jag är helt jävla slut asså.. hur ska jag orka träna kan jag tänka? men jag ska göra't! Imorgon 18,30 så sätts spinning igång :) Jag tänkte köra spinning på onsdag också, men nu har jag nog ångrat mig ska nog köra lite styrketräning istället.. antingen är hårt benpass eller rygg och biceps, får se hur jag känner på onsdag morgonen ;D
Och jag hoppas jag har mer energi imorgon efter träning än vad jag har idag, imorgon efter jobbet ska jag nog upp till centrum och handla dom sista julklapparna, någon liten grej till, till min bäste vän och sen något till min kusse och sen måste jag snacka ihop de med mina syskon om julklapp till mamsen..

Idag på jobbet kände jag att jag verkligen inte alls brydde mig om vad dom som jobbade där tyckte om mig! Jag bara var som jag var.. jag menar jag sitter aldrig stilla utan jobbar på och leker med barnen HELA TIDEN mitt humör är alltid på topp och jag ler JÄMT! Inte falskt absolut inte, utan för sån är jag och jag älsar att vara glad och sprida glädjen till barnen.. Och idag när vi var ute i snön så satt jag faktikt i en snöhög hela tiden nästan och snackade skit med en kollega.. dom andra kunde sucka lite o.sv. men allvarligt de rörde inte mig alls.. (okej lite kanske?) Men inte alls så mycket som de annars brukar göra.. riktigt skönt.. jag känner att nu är de min tur.. nu ska jag bannemig fixa allt så jag mår på topp hela nästa år, och jag ska börja redan nu år 2009! :)

/ J

vad var det jag sa?

Japp, det gick ju bra!! Jag ringde jobbet, hon sa när jag började, klart? .. hur mycket ska man gå och oroa sig en hel helg över något som gick över fortare än 1 minut? haha kändes lite hårt att ha vaknat klockan 6 och inte kunnat somnat om, går upp och klockan 7 får jag reda på att jag börjar 9? bra jobbat verkligen! Jag hatar att oroar mig och varje gång är det i onödan, hur ska de sluta? Jag måste ha tips på hur fan jag får bort de!
Idag kommer mig hund hem också, känns bra.. då kanske jag får ta en lång promenad med honom i detta snöoväder (bara för att få röra på mig) Sen imorgon är de spinning som gäller :) Sköööönt, nu ska jag verkligen komma igång :)  ska försöka utnyttja att jag har hunden nu i en vecka, gå ut med honom på morgonen och så.. jag menar imorgon börjar jag 06,45 då kan jag ju gå ut typ 20-30 min med honom innan jobbet.. skulle kännas riktigt bra :) Nu måste jag klä på mig och fixa mig sen blire jobbe till klockan 17.. jag hatar att jobba till 17, det blir så jäkla segt när klockan börjar närma sig 16.. men jag har bestämmt mig för att försöka endast tänka positivt när jag kommer dit.. hur trött jag än är, så ska jag försöka ha humöret på topp.. även fast ungarna säkert gått mig på nerverna mesta dels av dagen, haha nä men dom är underbara!
Ha en toppen dag, det ska jag försöka ha :)

Kram J

Gå emot sig själv.

För att man ska kunna utvecklas och bli starkare som människa så måste man ibland gå emot sig själv, göra sånna grejer som man kan tycka är sjukt jobbiga (även fast de inte alls är farliga utan man kanske bara känner sig jobbig eller är rädd att människor ska tycka man är dum i huvudet) som jag, jag ska om ungefär 15 min ringa upp mitt jobb och fråga när jag börjar, jag hatar att inte ha koll och veta sånna här saker och då blir de as jobbigt för mig att ringa dig och fråga när jag börjar? haha vaa? kan nog folk tycka, man det känns som en oro i magen jag har tänkt hela helgen på vad jag ska säga, om jag inte hade haft oron hade jag inte varit vaken just nu, då hade jag sovit till 7, men tänk om jag börjar 7 då vill jag gärna bara kunna gå dit på engång! Jag vet att de inte är nå farligt är dom otrevliga så är dom, thats it. jag har inte jobbat där så länge vilket får mig säkert att bli osäker, jag känner inte alla så bra o.sv. men men snart ska jag ringa och samtalet kommer vara över på mindre än 5 minuter, det är ju as skönt! 

Ha en bra dag
/ J  

Komma igång!

Nu är det dags! Haha de blev hmm 5-6 inlägg innan jag inte orkade skriva något mer! men nu känner jag för mig egen skull helt klart! Självförtroende/ självkänsla OCH träning, träning och ännu mer träning och sen lite hälsosam mat! jag känner att det är dags nu, jag mår inte alls bra, jag känner att ända sättet jag kan må bra i mig själv är att jag skriver av mig lite varje dag, och något som ger mig lite motivation så jag kan se vad jag gjort och se hur jag kanske ändrar sättet att tänka jag hoppas det i alla fall! Jag ska försöka hålla på i 6 månader.. frånochmed nu till Juni! Det ända jag känner att jag inte kommer att kunna skippa och göra är att gå ut med mina vänner och dansa och dricka gott, jag tror att det är de som jag kommer falla på, jag kan göra allt för att skippa godis, läsk o.sv. men att gå ut 1 gång i veckan de kan jag faktiskt inte sluta med. Och de tänker jag inte heller, det kommer vara mitt sätt att få unna mig! Imorgon är det måndag, vilket betyder att jag ska starta detta nya liv, haha undra hur många ggr jag sagt det under detta år varje söndag samma sak! men nu iochmed att jag börja skriva här så, nu jäklar är jag trött på att ge upp med det jag börjat! Nu KÖR vi!

RSS 2.0